Medic Veterinar Alexandru Dancescu

Medic Veterinar Alexandru Dancescu

Farmacia veterinara Rovet oferă serviciile personalizate ale unui magazin de animale de companie, domestice şi exotice, cu sediul fizic in Ploieşti, alături de comoditatea și rapiditatea comerțului electronic cu livrarea la domiciliu oriunde în tara, într-un mod rapid şi sigur. Echipa noastră este disponibilă pentru sfaturi, sugestii şi suport pentru toţi clientii care au nevoie de îndrumare şi informatii. Ne-am angajat să răspundem nevoilor clienților noștri, să ne îmbunătățim continuu procesele și să acționăm conform cerințelor legale actuale. 

Obiectivele noastre

La Rovet, misiunea noastră este să devenim cea mai de încredere și cea mai convenabilă destinație pentru stăpânii animalelor de companie din ţară dar şi pentru detinătorii animalelor domestice în general din crescătorii şi ferme.

Iubirea şi compasiunea faţă de animale ne-au determinat să o concretizăm într-un loc virtual unde iubitorii de animale pot găsi produse calitative pentru îngrijirea şi oferirea unei stări de sănătate optimă prietenilor lor. 

Credem că animalele de companie sunt parte a familiei noastre, de aceea suntem orientaţi către satisfacerea nevoilor lor şi depășirea așteptărilor clienților nostri prin fiecare interacțiune în mediul online dar şi personal.

De-a lungul experienţei profesionale, echipa noastră a fost implicată într-o serie proiecte şi activităţi destinate îngrijirii, vaccinarii şi suportului veterinar în diverse sectoare de activitate de la zootehnie, columbofilie şi animale de companie. 

Odată cu trecerea anilor, echipa de la Rovet coordonată de medicul veterinar Alexandru Dancescu a interacţionat cu o varietate de animale atât de companie dar şi de crescătorie în toate stările de sănătate, astfel că  am fost martorii uimitoarelor sacrificii pe care proprietarii le fac pentru a se asigura că animalele lor beneficiază de cel mai bun tratament, în ciuda faptului că trebuie să facă față prețurilor tot mai mari ale medicamentelor veterinare. 

Cunoasterea nevoilor lor, ne-a motivat să ne concentram şi să obţinem pentru voi, un echilibru între raportul calitate-preţ. Asta înseamnă să te asiguri că vei alege din cea mai bună gamă de produse pentru animale de companie la cele mai avantajoase prețuri. 

Astfel că, în magazinul nostru online vei găsi întotdeauna reduceri de preţ, promoţii dar şi o gamă variată de preţuri competitive destinate hranei, tratamentelor şi îngrijirii animalului tău.

Viziunea noastră

Stim că fiecare proprietar de animal îşi doreşte să găsească cele mai bune şi accesibile soluţii de tip veterinar, de aceea ne-am propus ca farmacia noastră să devină platforma e-commerce numarul 1 pentru tine şi animalul tău.

Angajamentul nostru faţă de serviciul clienţi este marca noastră, iar furnizarea de suport veterinar de înaltă calitate şi convenabilă tuturor buzunarelor sunt obiectivele noastre principale. Clienții fericiți sunt întotdeauna prioritatea noastră 1, iar membrii echipei noastre sunt pasionați de găsirea de noi modalități de a oferi o experienţă customizată atât proprietarilor de animale de companie, cât și industriei zootehnice.

Pe termen lung ne-am propus să fim cea mai importantă farmacie veterinara online din Romania, nu numai în vânzarea produselor noastre, ci şi prin inovaţie şi valori. 

Spiritul de echipă, responsabilitatea şi dedicarea profesională sunt valorile pe care ne străduim să le îmbunătăţim zilnic. Toţi membrii echipei noastre deţin animale de companie şi înţeleg grija şi necesitatea oferirii unei vieţi cât mai fericite şi sănătoase animalului tau.