Termeni și condiții

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului rovet.ro

 

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR 

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform Politicii de confidențialitate și conform Politică privind fișierele cookies. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

 DESCRIEREA SERVICIILOR 

Site-ul nostru va pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile sa fie exacte.

INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului www.rovet.ro de catre potentialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare prezentați în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Acest site este proprietatea S.C. ROVET BUSINESS S.R.L. cu sediul in Sat Soimesti, RO 37771144, nr. Inregistrare  J29/1453/2017 (denumita în continuare ROVET), care detine si nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicatiilor software si continutului acestul site.

ROVET deține drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Este interzisă redistribuirea, vinderea, decompilarea, dezasamblarea datelor de pe site-ul nostru.

Toate informațiile, produsele sau aplicația conținute în acest site sunt proprietatea ROVET, care își rezerva dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Întregul continut al site-ului www.rovet.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de ROVET. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea ROVET.

Accesul si utilizarea paginii www.rovet.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informatiile prezente pe www.rovet.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii www.rovet.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul www.rovet.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor www.rovet.ro.

Politica de livrare/returnare

Orice client poate cere returnarea banilor plătiți în termen de 14 zile de la efectuare platii, atata timp cat nu a beneficiat de produsele sau serviciile cumparate.

 

Produsele returnate trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

– in cazul medicamentelor/suplimentelor, recipientul nu trebuie sa fie desfacut

– produsul trebuie sa fie returnat in ambalajul original, sa nu fie deteriorat si sa nu fie desigilat

– de asemenea se vor returna toate accesoriile, etichetele produsului , certificatul de garantie daca e cazul si o copie a facturii sau bonului fiscal.

– cererea de retur va fi trimis pe email pe adresa contact@rovet.ro.

 

 NEANGAJAREA RASPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor ROVET.

ROVET nu va acorda nici o garanție referitoare la:

– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

– inexistenta pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, ROVET nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele www.rovet.ro, preturi, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului www.rovet.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta și nu poate angaja răspunderea ROVET în lipsa unor acorduri ulterioare.

www.rovet.ro nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor și a consultantei, nu îsi asumă nicio obligație de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte și prezentarea activităților, produselor și serviciilor oferite de ROVET.

ROVET nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze ROVET prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauza cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de alta natura.

INFORMATII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează sa fie utilizate produsele și/sau serviciile ROVET, dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrări electronice.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate utile în legătură cu conținutul site-ului sau și care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

ROVET nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care viziteaza site-ul www.rovet.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către ROVET; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către ROVET a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de către ROVET și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

ROVET va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului și la protectia utilizarii va rugam sa ne contactați la adresa de e-mail: contact@rovet.ro